Adverteren

Adverteren

Brillant Magazine is een snelgroeiend online magazine met een doelgroep die vooral bestaat uit vrouwen van 20-35 jaar. Op Brillant Magazine publiceren we content omtrent beauty, fashion, travel, health en lifestyle in het algemeen.

Heb jij een leuk product of merk dat bij onze doelgroep past en dat je extra in de kijker wilt plaatsen? Super! Door onze eerdere ervaringen met bloggen weten wij perfect wat een adverteerder van ons verwacht. Wij weten ook als geen ander wat onze doelgroep aanspreekt en hoe we deze doelgroep het best kunnen bereiken. Met een advertorial op Brillant Magazine ben je dus zeker dat je advertentie de juiste personen bereikt.

Mogelijkheden

Adverteren op Brillant Magazine is mogelijk op verschillende manieren. Uiteraard vinden we het belangrijk dat ieder bedrijf een aangepaste advertentie krijgt. Hier zijn alvast een aantal voorbeelden:

  • Benoemen van een product in een overzicht
  • Specifieke productreview/advertorial
  • Linkbuilding
  • Winactie
  • Social media mentions
  • Banners

Ook volledige pakketten en campagnes zijn perfect mogelijk.

Wil jij graag adverteren op Brillant Magazine met een advertentie op maat? Contacteer ons dan via hello@brillantmagazine.be. Ook kleinere bedrijven zijn altijd welkom!

PR

Brillant Magazine is tevens ook een PR-vriendelijke website. We worden graag opgenomen in perslijsten zodat we onze lezers op de hoogte kunnen houden van alle nieuwigheden. Het toesturen van persberichten kan op hello@brillantmagazine.be.