3 tips voor langere wimpers

Mooie lange en volle wimpers zorgen gelijk voor een verleidelijke en verzorgde oogopslag. Toch is niet iedereen gezegend met dit soort wimpers. Gelukkig zijn er wel verschillende stappen die je kunt ondernemen! Dankzij deze 3 tips voor langere wimpers kom je al een heel eind.

tips voor langere wimpers

Tip 1: Breng amandelolie of casterolie aan voor het slapengaan

Breng iedere avond met een schoon mascaraborsteltje wat olie aan op je wimpers. Dit zorgt ervoor dat de conditie van je wimpers zal verbeteren. Hierdoor gaan ze sneller groeien én tevens ook minder snel afbreken.

Tip 2: Probeer waterproof mascara te vermijden

We weten het: waterproof mascara is enorm handig en blijft veel beter zitten dan gewone mascara. Toch is het beter om te minderen met de waterproof mascara of om het juist volledig te vermijden. Waterproof mascara werkt namelijk heel erg uitdrogend voor je wimpers en zorgt ervoor dat het product lastiger weg te halen is. Hierdoor beschadig je je wimpers veel sneller en gaan ze dus ook sneller breken.

Tip 3: Ga voor make-up remover op oliebasis

Haal je mascara er áltijd goed af voordat je gaat slapen. Zo voorkom je dat je wimpers uitdrogen en op termijn ook gaan afbreken. Kies ook liefst voor een make-up remover op oliebasis, aangezien dit soort producten je mascara veel grondiger weghalen. Het werkt ook gewoon veel sneller dus je kunt sneller je bed in. Handig na een avondje stappen!

Heb jij nog tips voor langere wimpers? Mail ze dan zeker door naar hello@brillantmagazine.be!