cherry rood haar inspiratie en trends

5x cherry rood haar

Cherry rood haar is dé haartrend van het moment. De kleur cherry rood staat mooi met zowel lang als kort haar én je kunt ook eindeloos variëren met balayage. Wij zijn groot fan van deze haarkleur en willen je daarom extra inspireren met deze blogpost!

Pinterest

undefined

Cherry rood haar is de ideale haarkleur om te combineren met een rechte froufrou en met krullen.

Pinterest

undefined

Verder is cherry rood haar ook ideaal om andere kleuren in aan te brengen. Wat dacht je van deze rode ombré? Hierbij is de haaraanzet gemengd met een zwarte kleur, waardoor het veel dieper wordt van tint. De onderste laag van het haar wordt dan lekker fel gehouden waardoor je een mooi contrast krijgt. In combinatie met krullen ziet dat er natuurlijk supermooi uit!

Pinterest

undefined

Een van de populairste manieren om cherry rood haar te stylen is door het te knippen in een lob oftewel een lange bob. Dit kapsel stopt onder de kaaklijn i.p.v. op de kaaklijn zoals een klassieke bob. Hierdoor wordt het gezicht afgeslankt en valt het mooier als het gekruld wordt. In combinatie met een cherry rode kleur geeft dit een prachtig resultaat.

Pinterest

undefined

Een andere manier om je korte haar te stylen is door het in dit soort bob te knippen. Hierbij is de achterkant van de bob veel korter dan de voorkant. Rihanna was de allereerste die begon met deze trend maar zoveel jaren later is deze trend nog steeds populair. In combinatie met cherry rood met paarstinten kan dit heel mooi staan. Het geeft gelijk wat meer pit en leven aan je kapsel!

Pinterest

undefined

Cherry rood haar is ook ideaal als basis voor andere haarkleuren. In dit voorbeeld hebben ze een ombré aangebracht, van zeer donker naar iets feller rood. Om een extra speelse toets aan het haar te geven werd er ook met een aantal fuchsia stroken gewerkt.

Zoals je kunt zien: met cherry rood haar kun eindeloos variëren! Het is een makkelijke kleur om te dragen in de winter maar ook in de zomermaanden kom je makkelijk weg met deze kleur als je er een ombré van maakt of er een speels accent aan toevoegt. De mogelijkheden met deze haarkleur zijn werkelijk eindeloos!