Aftellen naar Kerst met een Rituals Adventskalender

Aftellen naar kerst was nog nooit zo leuk! Met een Rituals Adventskalender kun jij, of iemand anders, iedere dag een heerlijk cadeautje openen. Iedere Rituals Adventkalender bevat 24 luxecadeautjes, inclusief 4 speciale Advent-kaarsen. Hierdoor is het echt het ideale cadeau om iemand te geven omdat het niet alleen fijne producten zijn maar tegelijkertijd ook leuk om uit te pakken. Je hebt er namelijk 24 dagen plezier van!

Rituals Adventskalender

De Rituals Adventskalender Exclusive

Verwen jezelf of iemand die je graag ziet met deze prachtige exclusieve 2D-adventskalender met 24 deuren die elk een uitzonderlijke verzorging voor lichaam en ziel verbergen. Bij die 24 luxueuze verrassingen ontdek je o.a. de absolute topper Ritual of Karma doucheschuim, het bestverkopende Wonder Mask en de Ritual of Ayurveda handzeep.

Deze kalender heeft een totale winkelwaarde van maar liefst € 120,00 maar je kunt hem kopen voor slechts € 59,50. De adventskalender zit in een cadeauverpakking en wordt gratis verzonden.

Rituals Adventskalender

De Rituals Adventskalender Deluxe

Geen nood aan een traditionele kerstboom, deze boom heeft zijn eigen geschenkjes. De luxe 3D-adventskalender is gevuld met 24 kostbare Rituals-verrassingen en heeft zelfs een eigen, prachtige lichtslinger. De adventskalender zit in een grote cadeauverpakking, is zeer makkelijk in elkaar te zetten en wordt tevens gratis verzonden.

In deze luxeversie vind je nog kostbaardere geschenken, zoals de splinternieuwe Ritual of Holi knisperende bodymousse, het Ritual of Dao huisparfum 50 ml, de Ritual of Namasté ampullen en de absolute topper Ritual of Sakura douchescrub. Verkrijgbaar voor € 89,00 maar met een totale winkelwaarde van € 140,00!

Deze Rituals Adventskalender Deluxe en de Rituals Adventskalender Exclusive zijn vanaf 3 september exclusief online beschikbaar op RITUALS.com. Vanaf oktober 2018 kun je ze ook in de fysieke Rituals Cosmetica-winkels terugvinden. Wees er wel snel genoeg bij want deze kalenders zijn ieder jaar weer enorm populair en raken ook snel uitverkocht! Wacht dus zeker niet tot de adventperiode begint om een kalender aan te kopen.