De beste concealers tegen donkere kringen

Heb jij ook last van wallen en donkere kringen onder je ogen? Geen nood want dankzij concealer is het allemaal makkelijk te verdoezelen! In dit artikel laten we jullie de beste concealers tegen donkere kringen zien. Met deze concealers zeg je voorgoed vaarwel tegen die donkere blauwe schijn onder je ogen!

Concealers tegen donkere kringen

Maybelline Age Rewind

Een van de meest verkochte concealers tegen donkere kringen is de Maybelline Age Rewind concealer. Deze concealer bevat een hele hoop fijne ingrediënten die ervoor zorgen dat je ogen verlost worden van fijne lijntjes en donkere kringen.

Verder zorgt deze concealer er ook voor dat de huid onder je ogen opgelicht wordt. Hierdoor worden de donkere kringen niet alleen gecamoufleerd maar zie je er ook een stuk frisser én wakkerder uit!

Concealers tegen donkere kringen

NARS Radiant Creamy Concealer

Een heerlijk luchtige en vloeibare concealer met een medium dekking. Verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren dus werkelijk iedereen kan een geschikte tint vinden binnen dit gamma. Heel fijne concealer tegen donkere kringen maar ook goed geschikt om mee te highlighten!

Concealers tegen donkere kringen

Urban Decay Naked Skin

Ben je op zoek naar een concealer die alles verdoezelt maar toch niet voor een plamuurlaag zorgt? Dan is de Naked Skin je beste optie. Deze concealer oogt echt extreem natuurlijk, je ziet hem bijna niet zitten! Toch geeft hij een zeer mooie dekking waardoor het een van de beste concealers tegen donkere kringen is.

Concealers tegen donkere kringen

Vichy Dermablend

Mag de dekking wel wat meer zijn? Dan moet je zeker de Vichy Dermablend eens proberen. Deze concealer is echt heavy duty en verbergt werkelijk álles! Ook heel goed te gebruiken bij puistjes, littekens en andere zaken die je eventueel zou willen verdoezelen.

Concealers tegen donkere kringen

Bourjois Healthy Mix concealer

Een van de beste drogisterij concealers tegen donkere kringen. De Healthy Mix concealer zit boordevol verzorgende en ontzwellende ingrediënten. Hierdoor ga je je donkere kringen niet alleen verdoezelen maar ga je ze ook van binnenuit kunnen aanpakken. Hij geeft verder ook een mooie dekking, trekt niet in de lijntjes én ruikt ook nog eens heerlijk!