Essence primer voor grove poriën

Getest: goedkope primer voor grove poriën

Heb je last van opvallende grove poriën die steeds zichtbaar blijven onder je foundation? Dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar een geschikte primer. De juiste primer zorgt ervoor dat je foundation niet in je poriën gaat kruipen en veel natuurlijker gaat ogen. Wij ontdekten recent de Essence Prime + studio mattifying + pore minimizing primer, de perfecte (goedkope!) primer voor grove poriën.

Essence primer voor grove poriën

Een primer met zwarte klei?

De Essence Prime+Studio mattifying + pore minimizing primer is speciaal ontwikkeld voor een vette huid met grove en opvallende poriën. De primer matteert de huid namelijk op een zeer natuurlijke manier, zonder dat deze droog of dof gaat ogen. Dankzij de lichte en luchtige textuur van de zwarte klei gaat hij een mooi laagje over je poriën heen leggen.

De werking

Het product lijkt op het eerste zicht misschien wat aan de enge kant, aangezien er een grijsachtige substantie uit de tube komt. Dit verdwijnt op de huid gelukkig helemaal dus je hoeft niet bang te zijn voor een grijze waas. De kleur is dus afkomstig van de zwarte klei die in deze primer verwerkt zit. Zwarte klei staat erom bekend dat het de huid gaat matteren en dat het een anti-bacteriële werking heeft.Deze primer voor grove poriën gaat dus niet alleen je poriën goed opvullen en onzichtbaar maken maar de huid tegelijkertijd ook verzorgen. Als je vaak last hebt van onzuiverheden is de anti-bacteriële werking echt wel een groot pluspunt.

De perfecte primer voor grove poriën

Meestal voelt een matterende primer voor grove poriën zwaar aan op de huid maar dat is met deze van Essence dus niet het geval. Hij legt een heel dun laagje op de huid zonder een verstikkend gevoelt te geven. Je kunt deze primer de hele dag comfortabel dragen, zowel naar school of naar het werk!

Essence Prime+Studio mattifying + pore minimizing primer
€ 3,59 – verkrijgbaar bij Kruidvat