Zo scoor je gratis make-up, parfum en verzorging

We houden allemaal natuurlijk énorm veel van beautyproducten en dat kan best prijzig worden. Gelukkig zijn er hier en daar wel wat manieren waarmee je gratis make-up, parfum en verzorging kunt verzamelen!

Samples

Samples zijn de meest bekende manier van gratis producten ontvangen. Meestal zijn het slechts kleine sachetjes maar er zijn gelukkig ook genoeg zaken die royale samples meegeven. Ik bestel het liefst bij sites zoals Sephora en Yves Rocher waar je kunt kiezen welke samples je wilt ontvangen, zo krijg je altijd iets dat je leuk vindt.

Voor verzorging kun je ook eens langs je lokale apotheek gaan, zij hebben meestal ook royale samples ter beschikking. Ideaal om mee op reis te nemen of om een product uit te testen voor je het koopt.Verschillende orders plaatsen

Dit is een ‘hack’ met betrekking op de vorige tip waar vooral buitenlandse bloggers gebruik van maken. Als je ooit ziet dat een webshop gratis verzending aanbiedt en ook samples ter beschikking heeft, probeer dan eens om verschillende orders te plaatsen.

Meestal krijg je slechts 1 geschenkje als je het minimumbedrag behaalt maar als je meerdere orders plaatst krijg je vaak meer gratis dingen. Ook kun je zo meer samples aanvragen!

Facebookpagina’s liken

Als een merk een nieuw product lanceert komen ze ook vaak met een uitgebreide campagne. Vaak lopen dit soort campagnes via Facebook. In sommige gevallen kun je zelfs gratis samples aanvragen via de Facebookpagina.

Zelfs duurdere merken zoals Chanel doen geregeld van dit soort acties. Zo kon je een tijdje terug een sample aanvragen van Chanel N°5, wat natuurlijk best wel een duur parfum is.

Dit gebeurt voornamelijk met parfums maar ook huidverzorging kun je geregeld terugvinden op deze manier.

Value sets

Dit soort sets zijn vooral tijdens de feestdagen populair aangezien ze ook goed verkocht worden als cadeauset. Vaak is er een hoofdproduct in zo’n set en krijg je alle andere producten er gratis bij.

Het is dus niet volledig gratis aangezien je voor zo’n set moet betalen maar je krijgt er dus wel gratis producten bij. Ook Beautyboxen van parfumerieën zoals de Planet Parfum Discovery box zijn een goede manier om veel waarde voor je geld te krijgen.

Vond je dit artikel handig? Bewaar het op Pinterest: