Happy Skin Kafé

Hotspot: Happy Skin Kafé

Het Happy Skin Kafé by Hélène V. biedt als eerste in België een uniek en eigentijds belevingsconcept in een ongedwongen, speelse sfeer. Het is de perfecte place-to-be voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse routine. Healthy skin, happy me!

Advies krijgen van top huidexperts kan nu in het allereerste skincare café van het land. Al bij het binnenwandelen in het Happy Skin Kafé voel je het bruisende karakter van dit baanbrekende concept. Het originele interieur bestaat uit verschillende elementen als hout, marmer en koper. De gigantische muur in echt mos vormt de groene long van het pand.

Wat dit concept net zo anders maakt? 3 woorden: vernieuwend, toegankelijk en belevingsgericht. Of je nu komt voor een korte beauty fix of een uitgebreide skin treatment, de Happy Skin Experts begeleiden je moeiteloos naar een gezonde, stralende huid terwijl ze je een heerlijke kop koffie schenken.

Happy Skin Kafé

-1 |  THE ONLY WAY TO SKIN HEAVEN

Als je voor skincare advies komt, start je met een uitgebreide huidanalyse waarbij een gesofisticeerde scan van je huid wordt genomen.

De Happy Skin Experte legt uit hoe je je huid optimaal kan verzorgen en met een programma op maat kan je thuis zelf aan de slag. Wanneer je opnieuw langskomt om je opgebruikte producten te vervangen, maken ze met plezier een nieuwe foto om je resultaten op te volgen. The proof is in the picture! En zo blijf jij ook super gemotiveerd bij het zien van mooie resultaten.

In de Happy Skin Suite ga je voor maximale resultaten dankzij de Environ gelaatsbehandelingen. Focus op een bepaalde zone (oogcontour, hals,…) of het volledige gelaat en décolleté? Minder dan een uur tijd of een half dagje wegdromen? Alles is mogelijk. Perfection in the making! 

Happy Skin Kafé

0 | FUEL FOR BODY & MIND

In het Happy Skin Kafé kan je ook terecht voor een healthy lunch of een heerlijk tussendoortje. Ideaal als je een bezoek koppelt aan je middagpauze, je nog even wil nagenieten met wat vriendinnen of… als manlief tijdens jouw behandeling rustig door z’n krant wil bladeren.

Happy Skin Kafé

+ 1 | MOVING UP

De hele bovenverdieping is onderverdeeld in beauty booths. Hier ervaar je de weldaad van minerale make-up van jane iredale en ontdek je hoe de perfecte wenkbrauw je blik versterkt in de Brow Bar.

Ook de Nail Bar staat in het teken van gezonde, verzorgde nagels en handen dankzij de KOH  manicure rituelen. Als ultieme finishing touch kies je je nieuwste signature scent uit tussen het aanbod aan selectieve parfums.

Altijd al willen weten hoe je een eyeliner feilloos aanbrengt of hoe je de perfect lips creëert? Prik een datum met je collega’s, zussen of vriendinnen en laat je inspireren tijdens één van de vele workshops. Het Happy Skin Kafé is eveneens de ideale uitvalsbasis voor je volgende event!

HAPPY SKIN KAFÉ by Hélène V.

Adres
Zoniënwoudlaan 1, 1652 Alsemberg

Openingsuren
woe: 12.00 – 20.00 uur
do: 12.00 – 20.00 uur
vrij: 10.00 – 18.00 uur
zat: 10.00 – 18.00 uur
ma-di-zon: gesloten