Invisibobble haarrekker

Invisibobble: de beste haarrekker op de markt

Wat als er een haarrekker zou zijn die geen knik achterlaat in je haar en je ook geen hoofdpijn bezorgt? Dat klinkt echt als een droom, toch? Gelukkig is het geen droom maar werkelijkheid sinds de Invisibobble bestaat.

Invisibobble haarrekker haarelastiek

Wat is de Invisibobble?

Invisi-whaaat? In-vi-si-bo-bble. Het duurt misschien even voor je de naam juist hebt, maar je hebt direct door waarom je haar van de Invisibobble houdt. Invisibobble is hét haarelastiek van nu en maakt een eind aan alle problemen die voorkomen bij staarten en knotten, sleek en messy!

  • De unieke spiraalvorm verdeelt de druk op het haar, daarom laat deze haarelastiek geen knik achter.
  • Door het materiaal en de unieke vorm biedt hij een perfecte grip, geen uitgezakte staart meer!
  • Heeft geen metalen onderdeel en beschadigt je haar niet.
  • Door de perfecte grip trekt hij niet aan het haar en veroorzaakt hij geen hoofdpijn
  • De elastiek is gemaakt van kunsthars en neemt dus geen bacteriën en/of water op.

Invisibobble haarrekker

De verschillende soorten Invisibobble:

ORIGINAL

Invisibobble ORIGINAL is waar het allemaal mee begon; hét elastiekje dat geen knik achterlaat in het haar en extra sterke grip heeft. Verkrijgbaar in zes kleuren, waarvan er twee lekker knallen! Tip: niet alleen mooi in het haar, maar ook om de pols! Een set van drie haarrekkers koop je voor €4,95.

SLIM

Invisibobble SLIM is dé oplossing voor fijn haar. De spiraalvorm is smaller dan de  ORIGINAL en laat daarom zelfs de meest eigenwijze plukjes haar niet los. Verkrijgbaar in zes kleuren (€5,95 voor een set van drie).

POWER

Door de brede spiraalvorm biedt de awardwinning invisibobble POWER extra grip in een volumineuze bos haar. Deze ijzersterke haarrekker is daarom de perfecte partner in crime voor dik haar, tijdens het hardlopen of tijdens een intensieve work-out (€5,95 voor een set van drie).

NANO

Meet de baby van de hele familie, maar onderschat de Invisibobble NANO niet! Deze kleine styling tool combineert de functies van speldjes en kleine elastiekjes. Perfect voor halve staartjes of voor onderin je vlecht. De NANO heeft extra grip en laat geen knik achter!  Een set van drie koop je voor €3,95.

Verder verkopen ze ook nog een heleboel ‘specials’ waaronder de SCRUNCHIE (ja, zoals de Scrunchies uit de 90’s) en de MULTIBAND, oftewel een haarband die extra goed blijft zitten.

De producten van Invisibobble koop je onder andere bij ICI PARIS XL, Boozyshop en The Make Up Spot.