La Roche-Posay Effaclar: verzorging voor acne bij volwassenen

Nieuw van La Roche-Posay: het Effaclar Sérum Ultra-Concentré, een nieuw serum voor de volwassen huid die last heeft van acné.

La Roche-Posay, het nummer 1 aanbevolen huidverzorgingsmerk door dermatologen wereldwijd, lanceert zijn eerste serum voor de acnegevoelige huid.

Het is specifiek ontwikkeld voor volwassenen, met exfoliërende en verzachtende bestanddelen. Effaclar’s nieuwe Ultrageconcentreerde Serum werkt meteen, met zichtbare verbeteringen op de huid vanaf de eerste
ochtend.

EEN WINNENDE COMBINATIE VAN WERKZAME STOFFEN

Het Effaclar Ultrageconcentreerde Serum bevat een combinatie van exfoliërende en verzachtende werkstoffen in
hoge concentraties voor een maximale werkzaamheid op volwassen acnehuid:

  • Lipo-hydroxyzuur (LHA) (0,45%): een derivaat van salicylzuur dat het huidoppervlak zachtjes exfolieert en dode huidcellen helpt verwijderen.
  • Salicylzuur (1,5%): van nature aanwezig in bepaalde planten en fruit. Het dringt dieper door in de huid om
    poriën te ontstoppen en de ophoping van talg te voorkomen.
  • Niacinamide (2%): is een lichaamseigen stof die we ook als vitamine B3 kennen. Het verbetert de huidbarrière, vernauwt de poriën en verlicht donkere vlekken.
  • La Roche-Posay thermaal bronwater (2 %): om de huid te kalmeren en ongemak te verminderen.

Een uitstekende tolerantie en een aangename textuur vullen de bewezen doeltreffendheid van het serum aan: 100% van de gebruikers vond dat het serum comfortabel aanvoelde, 98% vond het serum zacht voor de huid en 97% vond dat het de huid een comfortabel gevoel gaf.

Het La Roche-Posay Effaclar Sérum Ultra-Concentré heeft een adviesprijs van € 31,95 voor 30 ml en is nu al te koop bij de apotheek.