Lancôme x Emily In Paris

Ben jij er klaar voor om de karakteristieke Parijse beautylook vanaf nu gewoon thuis te kunnen nabootsen met de lancering van de Lancôme x Emily in Paris beautycollectie?

Voor het eerst is Lancôme een samenwerking aangegaan met één van de meest populaire tv-series van dit moment om een must-have beautycollectie te creëren, geïnspireerd op de kenmerkende Parijse glamour.

“Dit is de eerste keer dat Lancôme samenwerkt met een zeer populaire en veelbelovende Netflix-serie om een beautycollectie te crëeren. Met deze nieuwe collectie brengt Lancôme een eerbetoon aan de Parijse ‘joie de vivre’ en de charme van de serie, Emily In Paris.

Het is ook de perfecte manier om de onderscheidende, karakteristieke French Girl beautylook na te bootsen en deze look helemaal eigen te maken, gewoon vanuit het gemak van je eigen huis – op deze manier hebben alle vrouwen overal ter wereld vanaf nu de mogelijkheid om dezelfde Franse glamour & elegantie te bereiken.”

aldus Francoise Lehman, Lancôme Global Brand President

Emily In Paris eyeshadow palette – € 59,00

Het sterproduct van de collectie, het Emily In Paris eyeshadow palette, zal verkrijgbaar zijn in een exclusieve hartvormige case, voorzien van een Eiffeltoren print.

In de case vind je 12 tinten in drie kleurfamilies – van een elegant nude tot een glinsterend bruin maar ook chic bordeaux en nachtblauw – allemaal geïnspireerd op de meest geliefde rollen in de serie.

Monsieur Big Mascara – € 35,19

Maak je ooglook compleet door ze nog meer uitgesproken te maken met ieders’ favoriete volumegevende mascara: ook Monsieur Big zal voor de gelegenheid in een iconisch Emily In Paris ontwerp verkrijgbaar zijn.