Les Couleurs de Noir: Belgische make-up die je huid gezond maakt

Kennen jullie het Belgische merk Les Couleurs de Noir al? Dit merk staat bekend om hun make-up die de huid niet alleen mooi maakt, maar ook gezond houdt. In dit artikel vertellen we meer over dit mooie Belgische merk!

Wat is Les Couleurs de Noir?

Steeds meer vrouwen hebben last van een overgevoelige huid of vroegtijdige huidveroudering of ze kampen met allergieën. Ons jachtige, stressvolle bestaan en de toenemende luchtvervuiling drukken letterlijk hun stempel op onze huid en ook schadelijke stoffen in schoonheids- en verzorgingsproducten eisen hun tol.

Vanuit de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op goede make-up die de huid écht mooier maakt, richtten Gaëlle Verspeelt en Dries Van de Walle Les Couleurs de Noir op. Het 100% Belgische merk stelt een hypo-allergeen make-up gamma voor dat zelfs geschikt is voor de meest gevoelige hui, met producten die de huid mooi maken, maar ook een verzorgende functie hebben.

Alleen de beste ingrediënten

Enkel het allerbeste is goed genoeg voor Les Couleurs de Noir. Hierbij spelen ingrediënten dus een zeer grote rol! Merken kunnen dan wel een mooi beeld creëren, maar ingrediëntenlijsten liegen niet.

Het merk onderzocht welke ingrediënten schadelijk zijn voor de huid of allergische reacties veroorzaken. Dit doorgedreven onderzoek resulteerde in een blacklist waarop meer dan 2000 ingrediënten staan die nooit gebruikt worden in de producten. Zo wordt de kans op allergische reacties enorm verkleind.

Tegelijk geeft het merk zijn producten steeds een toegevoegde waarde door actieve ingrediënten te gebruiken die de huid beschermen, herstellen en gezond maken. Verder zijn alle producten dus ook hypoallergeen en worden ze goed verdragen. 

Getest op mensen, niet op dieren

Alle producten van Les Couleurs de Noir zijn cruelty free. Ze worden dermatologisch en/of oftalmologisch getest waaronder ook op dames met een allergie. Ook wie geen overgevoelige huid heeft, zit dus goed bij Les Couleurs de Noir.

Het gamma wordt uitsluitend verkocht bij de apotheek. Meer informatie kun je terugvinden via hun website