M.A.C Cosmetics

M.A.C Cosmetics bij Ici Paris XL

You’ve heard the rumours, yes it’s true… M.A.C Cosmetics is vanaf nu verkrijgbaar op de webshop van ICI PARIS XL! Afspraak op www.iciparisxl.be voor meer dan 1500 producten en kleuren van één van de meest toonaangevende merken in de beauty industrie.

Zin in een korte introductie tot het merk? Lees dan snel verder voor 5 zomerse favorieten van Ines Borgonjon, Senior Artist bij M.A.C Cosmetics, voor de ideale frisse zomerlook.

1. PREP+PRIME FACE PROTECT LOTION SPF 50 30ML

Alles begint bij een goed verzorgde huid. Hoe graag we de zon ook zien, van pigmentatievlekjes en een verbrande huid blijven we niet altijd gespaard. Een primer met zonnebescherming is daarom een absolute aanrader om je make-up mee te starten. Deze lotion beschermt je huid niet enkel tegen zonnestralen, hij werkt ook voedend en zorgt dat je make-up lang houdt. (€ 31)

 

2. STUDIO WATERWEIGHT FOUNDATION

Deze vederlichte textuur geeft je een natuurlijke en egale huid. Hij verdoezelt onvolmaaktheden zoals poriën en fijne lijntjes en houdt de talgproductie onder controle. Breng hem aan met je vingertoppen voor een gemakkelijk en fris resultaat, of gebruik een penseel om net iets preciezer te werken. (€ 35,50)

3. NEXT TO NOTHING FACE POWDER

Glans is prachtig, maar zeker in de zomer is het vinden van de juiste balans cruciaal. Gebruik dit poeder om je T-zone te mattifieren: je voorhoofd, naast je neus, bovenlip en een beetje op je kin en eventueel je kaaklijn. (€ 29)

4. IN EXTREME DIMENSION MASCARA WATERPROOF

Ik hou ontzettend van deze mascara, die zowel lengte als volume en krul aan je wimpers geeft. Hij is erg nauwkeurig in gebruik door het ronde topje aan de applicator waarmee je je wimpers in elke richting kunt benaderen. (€ 24)

5. FIX+ SPRAY 100ML

Erg handig om op zak te hebben of tijdens de warme zomermaanden in je koelkast te zetten. Deze spray vol vitaminen en mineralen kun je aanbrengen over je totale make-up om alles goed te laten zitten en om te verfrissen en te hydrateren doorheen de dag, zonder je make-up te beschadigen. (€ 17,50)