Maybelline Made For All: lipstick voor iedereen

Wat als er een lipstick was die bij iedereen zou passen, ongeacht je huidskleur of ondertoon? En wat als er zelfs meer dan 1 lipstick was om uit te kiezen? Dat is gelukkig geen utopie meer want de nieuwste Maybelline Made For All staan mooi bij iedere huidskleur.

“Verban het giswerk uit je zoektocht naar een lipstick met de nieuwe fascinerende en speciaal geteste Color Sensational Made For All Lipstick. Deze nieuwe kleurencollectie voor de lippen bevat zes universele tinten die geformuleerd zijn om er sensationeel uit te zien bij elke huidtoon.”

De Maybelline Made For All lipstick heeft een crèmeformule die voor een zacht en comfortabel gevoel zorgt. De lipsticks komen zowel in een satijnen als in een matte finish.

Maybelline Made For All lipsticks

Of je nu op zoek bent naar een rozig nude, vurig rood of sappige plum, deze universele collectie is de perfecte final touch voor een dag op kantoor of een avondje uit. De uniforme verpakking is voorzien van een nieuwe speciale, op de kleur afgestemde dop, zodat je je favoriete tint gemakkelijk tevoorschijn kunt toveren wanneer je maar wilt!

Laura Martone, de Maybelline New York’s Global Research en Innovation Director, geeft verdere uitleg over hoe de kleuren tot stand zijn gekomen:

“We begonnen onze tintenselectie met een diepe duik in de kleurenleer en hoe die zich verhoudt tot verschillende huidtinten. We registreerden hoe elk pigmenttype zich op verschillende geëvalueerde huidtinten gedroeg. We voerden een uitgebreid aantal consumentenproeven uit samen met tint-aapassingstesten. De laatste testronde bevestigde dat elke tint 50 verschillende huidtinten aanvulde, gebaseerd op 250 beoordelingen per tint. Deze nauwkeurige afstemmingskalibratiemethode heeft geleid tot onze laatste zes tinten met de meest veelzijdige fits.”

De tinten uit de Maybelline Made For All collectie zijn klassiekers, tijdloze kleuren die niet seizoensgebonden zijn. Elke tint is speciaal ontworpen om er bij iedereen sensationeel uit te zien. Ze zijn effectief getest op 50 verschillende huidtinten om universeel flatterend te zijn.

Deze nieuwe lipsticks kosten € 12,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.