Mooi bruin dankzij Benefit Hoola

Voel je je ook een beetje bleekjes tijdens de winter? Gelukkig valt er veel aan te doen! Je hoeft niet gelijk naar de zonnebank te gaan of naar de zelfbruiner te grijpen, er zijn genoeg andere (foolproof) alternatieven. De make-up producten van Benefit Hoola zijn daar een goed voorbeeld van! Met deze make-up tover je gelijk weer een gezonde kleur op je gezicht.

Benefit Hoola matte bronzer

Benefit Hoola matte bronzer

Het begon allemaal bij dé bronzer onder de bronzers: de Benefit Hoola bronzer. Een echt cultproduct in de make-up wereld en dat is geheel terecht. Deze matterende poeder voor een zongebruind vakantiehuidje tovert in een handomdraai een natuurlijke, beschaafde bruine tint op gezicht en decolleté. Zonder rode pigmenten en glitterpartikeltjes waardoor het geheel er zeer natuurlijk uit komt te zien.

Benefit Hoola Lite bronzer

Benefit Hoola Lite

Heb je een zeer lichte huid en is de originele Benefit Hoola te donker voor je? Gelukkig is er sinds kort een goed alternatief beschikbaar: de Hoola Lite. Dit is een bronzer speciaal ontwikkeld voor de allerlichtste huidtypes, ook weer zonder rode of oranje pigmenten.

Benefit Hoola Quickie Contour Stick

Hoola Quickie Contour Stick

Hou je meer van vloeibare crème producten? Ook dan is er gelukkig een Hoola product voor jou! Deze Contour Stick geeft dezelfde kleur af als de klassieke Hoola bronzer maar dan in crèmevorm. Hij is extreem langhoudend en geeft een matte finish.

Dankzij de handige vorm is deze stick dus ideaal om snel én makkelijk mee te contouren. Gewoon een streep zetten waar je wilt contouren, een beetje vervagen en je bent klaar!

Benefit Hoola Boddess Cream bronzer

Hoola Boddess Cream

Wil je niet alleen je gezicht voorzien van een gezonde zonnige teint maar kan ook je lichaam wat extra kleur gebruiken? Dan is de Benefit Hoola Boddess Cream waarschijnlijk iets voor jou. Dit is een soort bodylotion die voorzien is van een prachtige gouden glans waardoor je huid er gelijk een stuk gezonder uitziet. Het is dus echt een gekleurde bodylotion en géén zelfbruiner. Je wast het er ‘s avonds dus gewoon weer lekker af!

De producten van Benefit zijn o.a. te koop bij Douglas en Sephora.