Nieuw – Kruidvat eau de toilettes

Kruidvat introduceert drie nieuwe vegan geuren die zijn ontwikkeld op basis van MoodScience Technology. De nieuwe eau de toilettes bevatten bewezen feelgoodingrediënten die je mood versterken waardoor je je elke dag extra happy, nog wat relaxter of juist energieker voelt. 

Adem diep in met de krachtige mix van ingrediënten die speciaal zijn gekozen om je geest te stimuleren. Een collectie van drie vegan eau de toilettes ontworpen om je de klok rond op je best te voelen. Ook in handig mini formaat om mee te nemen naar de plekken waar je het het meest nodig hebt.

De MoodScience technology

De MoodScience technology gaat verder dan aromatherapie. Het focust op formuleringen met wetenschappelijk onderbouwde technologie die positieve emoties onderzocht aan de hand van verschillende ingrediënten. Aan de hand van deze techniek en de gekozen positieve emoties ontwikkelde Kruidvat de verschillende noten van deze eau de toilettes.

De ingrediënten werden zorgvuldig gekozen en zijn voor tenminste 91% van natuurlijke origine. Bloemige geuren blijken onze favorieten en komen daarom ook terug in elke variant.

Kruidvat Time To Relax Eau De Toilette

Gemoedsrust en sereniteit zijn soms wat zoek in ons drukke leven. De Kruidvat Time To Relax Eau De Toilette brengt jou in een rustgevende stemming bij elke spray. Doe het rustig aan zoals een lazy sunday morning. De combinatie van de topnoten Bergamot en Ylang helpen je te kalmeren en volledig te ontspannen.

Kruidvat Just Be Happy Eau De Toilette

Heb je nood aan wat extra good vibes? Deze eau de toilette doet je denken aan een zonovergoten, vrolijke ochtend. De geur van rozen zorgt voor een shot aan zelfvertrouwen, terwijl Neroli een effect kan hebben op je mood.

Kruidvat Feel The Energy Eau De Toilette

Wek je zintuigen met een boost van energie. Deze geur is het krachtige recept voor een oppeppend en energiek gevoel. De geur van munt kan je mood die extra punch geven terwijl citroen je geest vrijmaakt om de dag te starten of te vervolgen.

Mini versie

Een groot parfumflesje meenemen in je tas of onderweg is soms niet handig. Kruidvat voorziet een mini versie van elke parfum in pocketversie van 15ml om overal mee naartoe te nemen.

De eau de toilettes worden geproduceerd in Frankrijk, het land van de parfums, en de verpakking bestaat uit FSC gecertificeerd papier.

De Kruidvat Time To Relax, Just Be Happy en Feel The Energy Eau De Toilettes zijn beschikbaar vanaf 22 maart in 50ml voor €4,99 en in 15ml voor €2,99 in de Kruidvat-winkel in je buurt en op Kruidvat.be