SYOSS Pure: Pure haarverzorging zonder toevoegingen

PUUR, PUUR, PUUR! Voor zij die siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen graag vermijden, is er nu de nieuwe SYOSS Pure lijn. SYOSS Pure is een milieuvriendelijk gamma producten zonder toevoegingen, perfect voor pure haarverzorging.

Wat is SYOSS Pure?

De producten van het nieuwe SYOSS Pure gamma bevatten geen toevoegingen zoals siliconen, minerale oliën of kunstmatige kleurstoffen. De formules zijn gecertifieerd door ECARF, het Europese Centrum voor onderzoek naar allergieën, en zijn dus bijzonder mild voor de huid.

De milieuvriendelijkheid van de shampoo-formules is getest en bevestigd door het EU-Ecolabel. Bovendien is 25% van de flacons gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Goed voor het milieu dus, en ook goed voor je haar!

Binnen het Pure gamma kun je de volgende producten terugvinden:

Syoss Pure Shampoo Fresh (€ 4,49)

Deze micellaire shampoo zorgt voor een zachte reiniging van het haar en de hoofdhuid. Hij verwijdert stylingrestjes, vuil en talg als een magneet en zorgt voor fris en zuiver haar. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor normaal haar.

Syoss Pure Shampoo Smooth (€ 4,49)

Deze micellaire shampoo zorgt voor een zachte reiniging van het haar en de hoofdhuid. Hij verwijdert stylingrestjes, vuil en talg als een magneet en zorgt voor gevoed en glad haar, zonder pluis. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor normaal tot dik haar.

Syoss Pure Fresh Droogshampoo (€ 4,99)

Deze droogshampoo houdt het haar 1 extra dag fris, zonder het te wassen. De vegan formule zonder siliconen verfrist je haar en laat geen restjes na na het uitborstelen.

Syoss Hairspray Pure Hold (€ 4,99)

De hairspray biedt tot 48u style controle met een gladde finish. De vegan formule bevat geen alcohol en beschermt het haar tegen uitdroging.

Syoss Mousse Pure Volume (€ 4,99)

De volume mousse geeft het haar een luchtig volume, met 48u style controle. Vegan formule zonder alcohol of siliconen.

SYOSS PURE is vanaf nu beschikbaar in supermarkten en drogisterijen.