strapless bh dragen met grote borsten

How to: strapless bh dragen met grote borsten

Sommige t-shirts staan gewoon veel leuker met een strapless bh. Helaas is een strapless bh dragen met grote borsten niet evident. Daarom zetten we een aantal handige hacks op een rijtje waarmee een strapless bh dragen met grote borsten easy peasy wordt!

Kies voor een strapless bh met een brede onderband

De beste ondersteuning voor je borsten komt van onderaan. Als je grote borsten hebt is het dus erg belangrijk om hier rekening mee te houden. Kies dus voor een strapless bh waarbij de band onder je borsten lekker breed is. Dit gaat je borsten zowel liften als ondersteunen.

Body tape

When in doubt: gebruik body tape. Deze zelfklevende tape wordt door menig celebrity gebruikt om hun borsten stevig op hun plaats te houden op de rode loper. Moest je dus bang zijn dat je borsten opeens uit je bh of jurkje willen floepen is dit een zeer handige optie! Deze tape is echt extreem langhoudend en gaat ook niet loslaten als je gaat zweten. Hiermee kun je je borsten zowel vastmaken aan je shirt als aan je strapless bh.

Kies voor een bandeau die steun geeft

Moest je er niet in slagen om een strapless bh te vinden die voldoende steun geeft zou je ook kunnen opteren voor een bandeau. Er zijn een hele hoop fijne bandeaus op de markt die voldoende steun kunnen geven aan je borsten. Op die manier krijg je de nodige steun maar heb je toch geen last van irritante BH-bandjes!

Doorzichtige bh-bandjes

Kun je de steunen van een bh-bandje toch niet missen? Kies dan voor een bh met doorzichtige bandjes. Probeer er dan wel voor te zorgen dat je een bh draagt die gebruik maakt van matte bandjes. Deze vallen veel minder sterk op dan de blinkende alternatieven, die je helaas toch wel goed ziet zitten.