De lekkerste dessert recepten met aardbeien

Het voorjaar is volop in gang en dat betekent natuurlijk: AARDBEIEN! Aardbeien zijn zo al lekker om op te eten maar ze komen toch het best tot hun recht in een dessert. Een zomers dessert met aardbeien kan dus niet ontbreken! In dit artikel zetten we onze favoriete recepten op een rij.

Aardbeientiramisu

Pinterest

undefined

Tiramisu is dé klassieker onder de desserts maar je hoeft het zeker niet op de standaard manier te maken. Deze frisse aardbeientiramisu is namelijk ook heerlijk én perfect bij warme temperaturen. Deze tiramisu maak je het best met zoete aardbeien.

Aardbeien cheesecake bars

Pinterest

undefined

Een andere klassieker is de cheesecake en deze vorm met aardbeien is gewoon onweerstaanbaar. Hij is heel erg zacht van textuur dus je hoeft niet bang te zijn van een plakkerige mond! Door de handige vorm zijn deze cheesecake bars ideaal voor een feestje of zomerse bbq.

Aardbeien bavarois in glaasjes

Pinterest

undefined

Niets lekker dan een heerlijk frisse bavarois bij zomers weer, toch? Deze bavarois in glaasjes zijn het ideale zomerse dessert met aardbeien en het kost niet eens zoveel tijd en moeite om het te maken!

Brownies met aardbeien

Pinterest

undefined

Wie zegt dat chocolade en aardbeien niet samen kunnen? Deze brownies zijn onze persoonlijke favoriet tussen al deze recepten met aardbeien. De unieke smaken van de chocolade en de aardbeien vullen elkaar perfect aan zonder zwaar op de maag te liggen. De romige topping maakt het helemaal af!

Wat is jouw favoriete aardbeien dessert? Laat het ons weten via hello@brillantmagazine.be!