Deze fruitige cocktails moet je écht proberen

De zomer komt weer dichterbij en dat betekent natuurlijk dat het ideaal weer wordt om te genieten van een lekkere cocktail. Er is toch niets beter dan een cocktail bij het zwembad, onder de stralende zon. Natuurlijk kun je voor een klassiek recept gaan maar tegenwoordig zijn er ook heel wat lekkere fruitige alternatieven.

Deze fruitige cocktails moet je echt een keertje proberen:

Op zoek naar een lekker exotisch drankje? Met deze lekker volle Pineapple Prosecco waan je je gelijk op een tropisch eiland!

Deze heerlijke mojito werd gemaakt met dragonfruit, een heerlijke spin op het originele recept.

Geen fan van dragonfruit maar je wilt wel een unieke mojito proberen? Probeer dan deze fantastische versie met sinaasappel. Heerlijk fris en perfect om bij warm weer te drinken!

Ken jij de unicorn gin & tonic al? Deze gin & tonic is een explosie van smaak en kleur dankzij alle lekkere besjes waaronder o.a. frambozen, blauwe bessen en kersen. Lekker zoet dankzij het fruit maar ook weer uniek genoeg dankzij de tonic. Een absolute aanrader!/

Watermeloen staat erom bekend om lekker verfrissend te zijn dus uiteraard is deze Watermeloen Cocktail dat ook. Deze cocktail maak je met watermeloen, vodka en malibu waardoor het een lekkere tropische cocktail wordt. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen als je op zoek bent naar een frisse, oppeppende cocktail.