Creatieve manieren om geld te verdienen

Heb je de laatste tijd nét iets teveel gespendeerd maar je kunt je echt niet permitteren om nog meer te werken? Geen nood! Er zijn namelijk ontelbaar veel manieren om geld te verdienen zonder dat je extra uren moet draaien op je werk.

Zo zijn er heel wat creatieve manieren om geld te verdienen die eigenlijk best nog wel makkelijk zijn. Wij delen alvast onze favoriete methodes met jullie!

Foto’s verkopen

Ben jij ontzettend goed in foto’s maken en ben je op zoek naar een extra zakcentje? Dan is het misschien een leuk idee om stockfoto’s te verkopen. Er zijn tal van stockfoto websites die steeds op zoek zijn naar kwalitatief goede foto’s.Verkoop je skills online

Heb je andere skills die andere mensen waarschijnlijk wel kunnen waarderen? Ben je bv. een pro in Photoshop of ben je goed met het bijhouden van social media?

Verkoop je diensten dan via websites zoals Fiverr etc. Via dit soort freelance websites kun je makkelijk andere mensen helpen en er een fijn bedrag aan over houden.

Affiliate marketing

Affiliate marketing houdt in dat je bepaalde producten of diensten aanprijst en commissie ontvangt als iemand dit product of deze dienst via jou koopt. Een beetje zoals de klassieke mond-aan-mondreclame maar je houdt er wel een mooi bedrag aan over.

Je kunt geld verdienen met affiliate marketing via social media (zoals Instagram, Pinterest) maar je kunt het ook makkelijk doen via een eigen blog of Youtubekanaal.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt er wel een affiliate programma voor. Bedrijven zoals Hema, De Bijenkorf, Bol.com en reisbureaus betalen een mooi bedrag als je hun producten of diensten aan kunt raden!

Babysitten

Babysitten lijkt een voor de hand liggende optie waar je misschien meteen aan zou denken als je 16 bent. Toch kan een babysitservice zeer lucratief zijn, zeker in tijdens zoals deze!

Er zijn namelijk ontzettend veel mensen terug aan het werk gegaan maar omdat veel scholen en onthaalmoeders (nog) gesloten zijn is het lastig om een goede opvang te vinden. Hier kun je als babysitter je voordeel mee doen!

Ga dus zeker eens op zoek naar professionals die op zoek zijn naar een babysit om op de kinderen te letten tijdens de werkuren of als ze graag eens een avondje weggaan.

Ruim je kleerkast eens op

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel websites waarop je (oude) kleding kunt verkopen. Via websites zoals Vinted of United Wardrobe kun je zeer snel en makkelijk je kleding een tweede leven geven.

Het kan dus zeer lucratief zijn om je kleerkast eens een keertje flink op te ruimen. En als je dan toch bezig bent: neem je make-upkast ondertussen ook maar eens onder handen!