Zo beschrijven mannen hun perfecte vrouw

Iedere man heeft een ander beeld over ‘de perfecte vrouw’. Daarom kunnen wij als vrouwen alleen maar gissen naar de mening van een man. Toch zijn er een aantal eigenschappen die je telkens opnieuw terug ziet komen. Via Reddit vonden we een heleboel beschrijvingen die we natuurlijk met jullie willen delen! Zo beschrijven mannen hun perfecte vrouw:

“Een vrouw die dezelfde interesses deelt. Ik wil mijn favoriete ervaringen graag delen met de vrouw die ik graag zie en ik zou het leuk vinden moest zij hetzelfde doen.”

“Een vrouw die haar eigen ding doet en haar eigen interesses heeft. Ze moet het begrijpen dat ik ‘s avonds soms even alleen wil zijn na een lange en zware dag. Ik wil graag tijd met haar spenderen maar ook nog een eigen leven langs elkaar hebben.”

perfecte vrouw

“Een onafhankelijke sterke vrouw die weet wat ze wilt in het leven.”

“De perfecte vrouw is slim en weet waarover ze spreekt. Ze toont interesse in maatschappelijke onderwerpen en is niet bang om haar mond open te trekken. Ze mag best assertief zijn en moet zeker haar mannetje kunnen staan. Een goede hygiëne is natuurlijk ook erg belangrijk!”

Met deze tips kunnen we zeker wat! 😉