handige reistips

5 handige reistips die je zeker niet mag vergeten!

Er zijn zo van die tips die heel makkelijk zijn om uit te voeren maar die je ook even makkelijk weer vergeet. Deze handige reistips maken je reis of vakantie gelijk een heel pak aangenamer. Dit zijn alvast 5 handige reistips die je zeker niet mag vergeten:

Tip 1: Neem een hervulbare waterfles mee

Als je aan het reizen bent is het erg belangrijk om voldoende water te drinken, anders raak je uitgedroogd en heb je ook veel sneller last van een jetlag. Door gehydrateerd te blijven hou je je lichaam gezond. Water is op de luchthaven en in hotels helaas niet al te goedkoop dus het is een goed idee om een hervulbare waterfles mee te nemen. Zo kun je toch blijven drinken zonder dat het een rib uit je lijf wordt!

Tip 2: Hydrateer je huid onderweg

Je huid kan verder ook nog wat extra hydratatie gebruiken. Zeker op het vliegtuig heb je snel last van een gedehydrateerde huid. Neem dus altijd iets mee om je huid extra mee te verzorgen. Een travel size body lotion of een sheet masker kunnen al wonderen doen.

handige reistips

Tip 3: Neem een (grote) sjaal mee

Nog een andere must have voor op het vliegtuig is een sjaal. Je kunt je sjaal werkelijk voor √°lles gebruiken! Je kunt het gewoon om je nek dragen als je koud hebt maar je kunt van een grote sjaal ook een laken maken. Ook kun je het als oogmasker gebruiken of het opplooien en als kussen gebruiken.

Tip 4: Vergeet je schrijfgerief niet

Het lijkt misschien onbelangrijk maar je wilt echt geen pen vergeten. Soms moet je formulieren invullen op het vliegtuig, in het treinstation of op andere plaatsen waar belangrijke informatie ingevuld dient te worden. Verder is het ook gewoon leuk om een pen bij te hebben om puzzels en woordzoekers op te lossen als je onderweg bent.




Tip 5: Maak een foto van je belangrijke documenten

Een van onze favoriete handige reistips en gelijk ook de meest belangrijke: maak altijd een foto van je identiteitskaart, je kredietkaart en andere belangrijke reisdocumenten zoals hotelreservaties, visums enz. Je weet namelijk nooit of je ze ergens kwijtraakt of dat ze onderweg gestolen worden.